Deze site gebruikt cookies

Door het gebruiken van deze site ga jij hier mee akkoord Lees meer...

Ik ga akkoord

In kaart brengen websitebezoek

Happy Skin Food gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Happy Skin Food gebruikt enerzijds cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, kunnen bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden en helpen ons om de website goed te laten werken. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. 

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. 

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. 

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. 

Ik ben niet zo van de goede voornemens & afvalpillen, Maar wat kan ik dan doen tegen die lovehandles?!

Een blog over afvallen, lekker fit worden, goede voornemens, een Vacustep en super strak worden. Echt heel origineel. Niet dus. Toch wil ik hierover wat dingen met je delen.

Fitter worden, beter eten, strakke buik, allemaal voornemens die we op ons lijstje hebben staan in het nieuwe jaar. Ik eerlijk gezegd eigenlijk nooit. Tot dit jaar. Door een traagwerkende schildklier, en een roerig jaar met een een lekker smoothie van stress, zijn er love handles gekomen op plekken waar ik ze liever niet wil zien. Begrijp me niet verkeerd. Ik hou van curves. Ik vind ze sexy. Maar deze curves zijn wel erg uhm..levendig. Daar zat ik dan. Moet ik dan toch op bleekselderij gaan leven?

Ik eet al jaren aangepast voor mijn schildklier aandoening. En ben er toen ook achter gekomen dat er heerlijke gerechten bestaan met namen en ingredienten die ik niet kan uitspreken. Fantastisch! Ik drink geen alcohol, geen fris, snoep niet. Oke dus daar ligt het niet aan. Ik sport regelmatig. Wat is the next step? Die-hard fit-girl worden? Van shakes en afvalpillen gaan leven?Wat kan ik doen om wat strakker in m’n vel te komen?

Een goede vriendin van me, Marcia kwam langs voor een lekker bakkie thee en een gezellige klets middag. Ik ben een Vacustep studio begonnen, zei ze. Beauty & Body boutique. Ik verslikte me in mn thee en proestte de rest uit. Een watte?! Ik hoor jullie hetzelfde denken. Dus ik ben er even ingedoken. Na wat speurwerk, veel verschillende en wisselende recensies en nog wat meer kopjes thee met Marcia, was ik nieuwsgierig maar toch nog wat sceptisch. Ik heb het even op een rijtje gezet, zodat jullie mee kunnen lezen.

De Vacustep is een gezondheids/afslankapparaat, dat ontwikkelt is voor de verbranding van vet en het stimuleren van de bloedcirculatie. Door een vaak slechte doorbloeding in het onderlichaam, wordt het vet bij vrouwen/mannen veelal op buik, billen en benen opgeslagen. En in vet verschillende afvalstoffen. Tijdens de training in de Vacustep ontstaat er een vacuüm effect in het apparaat, waardoor de doorbloeding in het onderlichaam direct wordt gestimuleerd. Er worden (na een paar trainingen) extra haarvaatjes aangemaakt. Dit zorgt voor permanente extra bloed- en zuurstoftoevoer in die gedeeltes. De geblokkeerde vetcellen worden geopend, verbrand en op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd met als gevolg een groot verlies van centimeters, kilo’s (ligt aan je plan) en cellulitis. Naast het feit dat de Vacustep training zorgt voor een fit en slank lichaam, zijn er significante verbeteringen met betrekking tot de gezondheid. Hieronder een paar van deze verbeteringen:

* Verkrijgen van een optimale bloeddruk

*Verlaging van het bloedsuiker gehalte Verlaging van cholesterol

* Vermindering van reumatische pijnen en klachten

*Verbetering van de huidstructuur en aanmaak extra collageen

* Goede bloedsomloop en hierdoor minder last van koude zones

* Betere doorstroom van de lymfeklieren

* Verbeterde stofwisseling

* Ook als je lijdt aan fibromyalgie, een schildklier aandoening, artrose, een hernia, migraine, rusteloze benen of etalage benen, is Vacutraining zeker het proberen waard.

Oke, yeah right, doeii, serieus, dat kan toch allemaal niet? Marcia zag de twijfel / sarcasme op m’n gezicht. Waarom kom je het niet gewoon uitproberen?  Ehm..ja..nee..ahum..ja waarom ook niet eigenlijk?! Oke ik zie je maandag! Vanaf nu kom je 4x of 5x per week een half uurtje naar de studio toe. We gaan je opmeten, wegen en je gezondheid in de gaten houden. We moeten ook even kijken hoe je gezondheid er nu voor staat, en dan een doel stellen. Ik denk dat gezien je schildklier, we 5 weken bezig zullen zijn om goed resultaat te kunnen zien en te voelen. Zullen we na 5 x weer opnieuw meten? Dat is een weekje. Een beetje flabbergasted mompelde ik ja..

Dus ja, ik ga nu 5 weken lang 30min per dag in de Vacustep. En ja ik ga mijn vóór (oh please have mercy) en ná 5x Vacustep met je delen. Natuurlijk ook na 20x. Maar ik ben eigenlijk wel benieuwd wat je op korte termijn al kan zien. En ik hoef niet op selderij te leven!

Natuurlijk ben ik inmiddels al 5x geweest, en ben ik niet meer sarcastisch maar fan! In mijn volgende blog de voor en na foto’s. En ja het gaat om een heleboel centimeters! Ben je al nieuwsgierig, en wil je misschien een vrijblijvende intake boeken bij Marcia en haar gloednieuwe Body & Beauty Boutique? Ze heeft nog maar een paar plekjes vrij. Speciaal voor de lezers van dit blog gereserveerd. Reageer even onder deze post, mail mij, of ga direct naar de facebook pagina van Body & Beauty Boutique. Neem contact op en laat even weten hoe je op de pagina bent gekomen. Dan zit er nog een leuk cadeautje voor je bij de eerste sessie!

En nee, deze post is niet gesponsord op welke manier dan ook. Puur mijn eigen nieuwsgierigheid en ervaringen. En nee, ik zit ook niet aan een sap dieet of turbo afslankpillen. Ik eet nog steeds hetzelfde. Mocht jouw eetpatroon wel een boost kunnen gebruiken? Ook daarvoor kun je bij Marcia terecht. Je gaat echt met een volledig plan naar huis.

See you next week met meer nieuws en resultaten!

xxx Veronika